APEL SRPSKE POLICIJE: Ako vidite ovog čoveka, ODMAH NAS ZOVITE! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL SRPSKE POLICIJE: Ako vidite ovog čoveka, ODMAH NAS ZOVITE! (FOTO) (VIDEO)

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem za koga se sumnja da je na teritoriji Beograda izvršio krivično delo - razbojništvo na štetu zlatare.

Mole se svi građani koji prepoznaju osobu sa fotografije i video snimka da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 064-44- 00-581 i 011-279- 74-70.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI GA PREPOZNAJETE? Potraga za pljačkašem u Beogradu

Izvor: Blic, 18.Jul.2016

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji je osumnjičen da je u Beogradu opljačkao zlataru...Policija moli građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 064-44-00-581 i 011-279-74-70.

Nastavak na Blic...

Da li je ovo najgluplji lopov u Srbiji u istoriji svih lopova? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2016

Način na koji je ovaj čovek opljačkao zlataru zapanjio je mnoge. Snimak na kome se vidi muškarac koji upada u zlataru dok ga kamera snima i tek naknadno stavlja masku izazvala je pre salvu podsmešljivih komentara nego što je zabrinuo bilo koga...- Pa, on ni pištolj ne ume da drži, već ga hvata...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.