APEL NENADA PERIŠA! Uoči Matejeve sahrane, njegov otac želi samo ovo: Još jednom vas molim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 17:59

APEL NENADA PERIŠA! Uoči Matejeve sahrane, njegov otac želi samo ovo: Još jednom vas molim...

Nenad Periš danas je uputio molbu medijima uoči sahrane svog sina Mateja koji je tragično stradao u Beogradu.

Još je jednom zamolio medije, kao i javnost, da sahrana bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Isto tako, zamolio je javnost da pokaže razumevanje za ove molbe kako bi se intimno i osobno oprostili od člana svoje porodice.

Njegovu poruku prenosimo u celosti:

- Poštovani novinari i snimatelji još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam se zahvaljujem na suosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem. Nenad Periš - stoji u poruci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.