ANTIVAKSER SE SMEJAO VAKCINAMA, UMRO OD KORONE: Molite se za mene, idem na respirator (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 12:59

ANTIVAKSER SE SMEJAO VAKCINAMA, UMRO OD KORONE: "Molite se za mene, idem na respirator" (FOTO)

Muškarac iz Kalifornije bio ubeđen da će ga vera spasiti

Muškarac iz Kalifornije koji se na društvenim mrežama izrugivao vakcinama protiv korone i bolesti preminuo je u sredu u bolnici nakon jednomesečne borbe s virusom.

Stiven Harmon, član crkve Hilsong, bio je glasni protivnik vakcinacije te se često šalio s time kako se nije vakcinisao, piše BBC.

- Imam 99 problema, ali cepivo nije jedno od njih - napisao je u junu 34-godišnjak na Tviteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

34 y.o. anti-vaxxer Stephen Harmon died from COVID on July 21. On June 3rd he posted a tweet saying "I got 99 problems but a vax ain’t one." Please #GetVaccinated and wear a mask. #SoulsLostToCovid https://t.co/BkWV1DTSrd pic.twitter.com/i2ZW2MHhU7

— Cleavon MD 💉 (@Cleavon_MD) July 23, 2021

Ovih dana, pre svoje smrti, Harmon je ipak na mrežama dokumentovao svoju brobu s virusom i objavljivao svoje slike u bolničkom krevetu.

- Molite se za mene, žele me intubirati i staviti na respirator - rekao je.

U sredu je, u svom posljednjem tvitu, napisao kako je odlučio da ga stave na respirator.

- Ne znam kada ću se probuditi, molim vas, molite se za mene - napisao je.

Uprkos svojoj borbi s virusom, Harmon je i dalje tvrdio kako se ne bi vakcinisao jer će mu pravu zaštitu pružiti vera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.