ANTIRUSKI PROJEKAT OSUĐEN NA PROPAST: Obavljeno veliko istraživanje u Ukraniji, žele da budu RUSIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 17:33

ANTIRUSKI PROJEKAT OSUĐEN NA PROPAST: Obavljeno veliko istraživanje u Ukraniji, žele da budu RUSIJA

Prvostepeni zadatak Rusije je prisajedinjenje naroda Donbasa - izjavio je generalni direktor instituta za politička istraživanja Sergej Markov

Po njegovom mišljenju, za ulazak u sastav Rusije glasala bi apsolutna većina stanovnika, ne samo Slavjanska, Kramatorska i Mariupolja (gradovi Donbasa koji se nalaze pod kontrolom Kijeva), već i Harkova, Nikolajeva i Zaparožja.

To bi se desilo ako bi ljudi u tim gradovima imali mogućnost da slobodno glasaju, rekao je Markov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinarima na marginama foruma "Rusko jedinstvo: zaštita prava i sloboda".

- Međutim, oni nemaju takvu mogućnost. Da im se pruži mogućnost da slobodno glasaju – to je naš glavni istorijski zadatak - rekao je Markov.

Projekat antiruske Ukrajine, navodi ekspert, ima samo jedan cilj – likvidaciju Rusije. Po njegovim rečima, to je "pištolj koji je uperen u srce" Rusije i on mora biti "izbijen iz ruke neprijatelja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.