ANTIĆ: Vučića da podrže svi koji Srbiji žele dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ: Vučića da podrže svi koji Srbiji žele dobro

Socijalisti nemaju nikakvu dilemu kada je u pitanju podrška Aleksandru Vučiću

Potpredsednik SPS Aleksandar Antić izjavio je danas da socijalisti nemaju nikakvu dilemu da je u ovom momentu neophodna snažna podrška predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću, te da oko te podrške treba da se okupe svi oni koji Srbiji žele dobro.

- Veoma sam zadovoljan što je veliki broj članova Socijalističke partije Srbije svojim potpisom i formalno dao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku Aleksandru Vučiću za kandidaturu za predsednika Srbije, čime su izrazili nedvosmislenu želju da se nastavi jedan politički i ekonomski program koji Srbiju vodi napred - naveo je Antić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Antić je poručio da će članovi i simpatizeri SPS-u na ovim izborima potvrditi dosadašnju privrženost programu koji je Aleksandar Vučić sprovodio, kao predsednik vlade, a od 2. aprila i kao predsednik Srbije.

- Jer, više smo nego sigurni da je to jedini pravi model za ekonomski i svaki drugi napredak Srbije i svih njenih građana - istakao je Antić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.