ANTIĆ POSLE LEDENICE: Zapalio sam sveću protiv malera

Izvor: Kurir, 06.Dec.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ POSLE LEDENICE: Zapalio sam sveću protiv malera

Socijalista Aleksandar Antić pomolio se u Crkvi Svetog Marka i potvrdio da mu se majka šokirala kad je videla snimak udarca

BEOGRAD - Socijalista Aleksandar Antić, ministar energetike, ispunio je obećanje koje je dao i otišao juče u Crkvu Svetog Marka da zapali sveću.

Antića je, podsetimo, pre dva dana, dok je davao izjavu o situaciji u opštini Majdanpek, u glavu udarila ledenica teška čak tri kilograma, a od katastrofalnih posledica spasao ga je šlem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je potpuno oštećen.

Ministar je za naš list potvrdio da je juče ujutru otišao i zapalio sveću, kako kaže, protiv malera, a onda nastavio sa svakodnevnim poslovima. Na pitanje da li je, iako nije teže povređen, iz predostrožnosti otišao kod lekara, ministar kaže da nije.

Ivica Dačić

VAŽNO DA JE ŠLEM CRVEN

Prvi čovek SPS Ivica Dačić za Kurir kaže da se bio zabrinuo za Antića.

Pozvao sam ga iz Bazela, pošto sam na ministarskoj konferenciji OEBS. Rekao sam: „Crveni šlem ti je spasao glavu“ i poručio mu da nikad na glavu ne stavlja šlem neke druge boje - kaže šaljivo Dačić, aludirajući na stranačke boje njihove stranke.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Antić upalio sveću u crkvi pošto ga je ledenica pogodila u glavu

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2014

Socijalista Aleksandar Antić, ministar energetike, ispunio je obećanje koje je dao i otišao juče u Crkvu Svetog Marka da zapali sveću. Antića je, podsetimo, pre dva dana, dok je davao izjavu o situaciji u opštini Majdanpek, u glavu udarila ledenica teška čak tri kilograma, a od katastrofalnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.