ANTI-KOVID VAKCINE ODOBRENE ZA DECU: Mađarska vlada odobrila imunizaciju za ovu starosnu grupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 14:26

ANTI-KOVID VAKCINE ODOBRENE ZA DECU: Mađarska vlada odobrila imunizaciju za ovu starosnu grupu

Vlada Mađarske odobrila je vakcinaciju protiv korona virusa dece starosti od 12 do 16 godina, saopštio je danas premijer te zemlje Viktor Orban

Orban je rekao da vlada neće organizovati vakcinaciju za ovu staorsnu grupu i istakao da će roditelji odlučivati da li žele da vakcinišu decu, prenosi MTI.

Kako je pojasnio, roditelji koji žele da vakcinišu decu moraće da se registruju kao i kada bi oni primili vakcinu, a vakcine će se davati na punkotivima za vakcinaciju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska odobrila vakcinaciju dece od 12 do 16 godina

Izvor: Blic, 10.Jun.2021

Vlada Mađarske odobrila je vakcinaciju protiv korona virusa dece starosti od 12 do 16 godina, saopštio je danas premijer te zemlje Viktor Orban.

Nastavak na Blic...

KOJOJ DECI ĆE BITI PREPORUČENA VAKCINA PROTIV KOVIDA? Dr Đerlek otkrio važan podatak za roditelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 08:44

Kompanija "Fajzer" podnela je zahtev da ta vakcina u Srbiji bude odobrena i za vakcinaciju dece starosti od 12 do 15 godina..Komisija koja će o tome odlučivati danas zaseda, a detalje o tome je izneo sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek...- Agencija za lekove i medicinska sredstva jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.