ANKETA: Kome biste poklonili 100 evra koje država daje svakom punoletnom građaninu Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Kome biste poklonili 100 evra koje država daje svakom punoletnom građaninu Srbije?

Mera vredna 5,1 milijardi evra.

Direktna jednokratna pomoć svakom punoletnom građaninu Srbije u iznosu od 100 evra, najavljena je nakon što se okonča vanredno stanje, a ova mera preduzeta je kao znak podrške i želja da se unese doza optimizma, ali i da se pokaže koliko je Srbija finansijski jaka.

Država ovim merama želi da bude solidarna, jedinstvena i da svakom građaninu pomogne da što je moguće lakše prebrodi aktuelnu krizu.

Na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se širi apel da se ljudi odreknu svog novca, da daju u humanitarne svrhe, da poklone nekome kome je u ovom trenutku taj novac neophodan...

Povodom toga napravili smo anketu u kojoj možete odgovoriti na pitanje - Kome biste poklonili vaših 100 evra?

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.