ANGAŽOVAO STILISTU

Izvor: Kurir, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGAŽOVAO STILISTU

Pobednik trećeg serijala "Zvezda Granda" Dušan Svilar angažovao je stilistu da bi doprineo svom što boljem imidžu! Naime, posle brojnih kritika koje su mu svakodnevno upućivane, o tome da ne ume da složi boje i da ne ume da spoji šta s čim ide, te da je često izgleda ukočeno u nekoj od svojih odevnih kombinacija, odlučio dečko da se reši muka:

- Tačno je da sam angažovao stilistu, i to novosađanina Mladena Barona. Zadovoljan sam kako me obukao za snimanje "Grandovih" emisija i odahnuo sam, jer sada imam jednu brigu manje! Ne moram više da razmišljam kako ću izgledati, jer sam siguran da više ne može doći do greške, pošto je za moj stajling zadužen profesionalac - potvrdio je Svilar za Kurir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.