ANĐELE TETKIN, ZAŠTO NAS OSTAVI OVAKO PRERANO... Porodica i prijatelji neutešni nakon smrti mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:23

"ANĐELE TETKIN, ZAŠTO NAS OSTAVI OVAKO PRERANO..." Porodica i prijatelji neutešni nakon smrti mladića

Nesreća se dogodila juče oko 18 sati u selu Ribari kod Šapca.

Od poginulog mladića (24) iz Prnjavora kod Šapca koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se "mercedesom" zakucao u betonsku ogradu pored puta opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 18 sati u selu Ribari kod Šapca kada je iza za sada nepoznatog razloga poginuli udario u ogradu, a potom ispao iz vozila, dok je njegov suvozač (20) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom prilikom teško povređen i prevezen je u šabačku bolnicu.

- Anđele tetkin, zašto nas ostavi ovako prerano! Neka te anđeli čuvaju jer ti i jesi bio anđeo - stoji u jednoj od objava nakon niza fotografija poginulog dok su se ispod nje samo nizali komentari:

- Iskreno saučešće porodici, a naš dečak neka počiva u miru. Jako nam je žao što se ovo dogodilo. Velika tuga za sve.

Jedna od korisnica navela je da je poginuli sada sa svojim ocem.

- Anđele dragi, neka te anđeli i tvoj tata čuvaju. Porodici iskreno saučešće.

Podsetimo, kako smo ranije pisali poginuli koji je bio za volanom je navodno vozio neprilagođenom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u betonsku ogradu pored puta.

- Udarac je bio tako silovit, da smo mislili da od njih ništa nije ostalo. Auto se od udarca bukvalno prevrnuo na krov. Scena je bila jeziva, Igor je navodno ispao iz kola prilikom udara i ostao da leži pored smrskanog auta, dok je suvozač, inače dečko iz susednog sela ostao zaglavljen u olupini auta - rekle su ranije za Kurir komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBOREN MOTOCIKLISTA NA SLAVIJI Muškarac prevezen u Urgentni, stvara se gužva

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Jedan motociklista povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18 sati na kružnom toku Slavija, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.