ANDjELA RAZOTKRILA PRETUCENA BIVSA UCESNICA RIJALITIJA

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDjELA RAZOTKRILA PRETUCENA BIVSA UCESNICA RIJALITIJA

Nova afera u "Parovima"!

Danas je tokom emisije "Upoznajte parove", Ljuba Pantović prenela određene šifrovane poruke Dalili Mujić. Starleta je potom počela da plače, ali je voditeljka Anđela Lakićević iznela svoje mišljenje da je razrešila enigmu šta zapravo znači poruka.

Anđela je rekla da je iz poruke zaključila da je Dragan Tošić, bivši učesnik "Parova", pretukao Tijanu Ajfon, a podržao Teodoru i da je Teodora sada kod njega u Svilajncu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Da podsetimo, Tijana i Dragan su imali aferu u aktuelnoj sezoni rijalitija i navodno su bili u vezi i nakon što su napustili vilu. Međutim, ove nove informacije otkrivaju šta se desilo sa tom vezom.

U međuvremenu, kontaktirali smo starletu Tijanu Ajfon.

– Ništa nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je dva šamara, ali ne želim da s eo tome piše, jer mislim da to nije bitno da o tome govorim - rekla je Tijana.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.