ANABELA PORUČILA LUNI: Kija ima papir da je neuračunljiva, a gospodin Sloba...(VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA PORUČILA LUNI: Kija ima papir da je neuračunljiva, a gospodin Sloba...(VIDEO)

Nakon svih traumatičnih dešavanja u rijalitju "Zadruga" za nju, Luna Đogani dobila je video poziv u kojem se čula sa svojom majkom Anabelom Atijas! Nakon svih traumatičnih dešavanja u rijalitju "Zadruga" za nju, Luna Đogani dobila je video poziv u kojem se čula sa svojom majkom Anabelom Atijas! Luna je poslednjih dana u lošem stanju zbog cele situacije sa Slobom i njegovom još uvek zakonitom suprugom Kijom.- Još jednom li te vidim onakvu kao sinoć. Niko nije vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se toliko kidaš. Neću da te gledam kao noćas. Tresem se. Mnogo mi je teško - počela je Anabela. Ona je dodala da Luna ima njenu podršku.- Podržaću te sve dok to bude sreća - rekla je pevačica. KIJI PREKIPELO: Otvorite mi vrata, hoću da mi zovete advokate da se razvedem - Ko ne zna šta hoće u životu ne zaslužuje te. Zamolila sam vas da se držite zajedno. Slobo, ako je tvoja sreća da živiš život koji si živeo, mi ti aplaudiramo. Veliki si čovek ispao u mnogim situacijama, budi i sad. Stan je gotov i prelep. Iznajmila sam kuću u Grčkoj, uživaćemo ceo jul. Ako hoćeš živa i normalna da te dočekam u studiju, vrati mi onu Lunu koju sam poslala - rekla je Atijasova. Luna i Anabela su sve vreme plakale. Anabela je rekla Luni da obati pažnju jer su joj Zorica Marković, Miljana Kulić, Lepi Mića i Milan Milošević nerijatelji. NIKAD GORI DAN U ZADRUZI: Kija htela da iseče vene, Luni pozlilo (VIDEO) - Kija Kockar je u jako lošem stanju. Neuračunljiva je i spremna na sve. I na sahrani sam spremna na sve od nje. Svi smo ludi zbog nje. Celu porodicu ti je povredila. Ima papir da je neuračunljiva. Sa njom budi samo na dobar dan i doviđenja - oplela je pevačica po Kristni Kockar.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LUNA DOBILA POZIV, ANABELA JOJ PORUČILA: Gospodinu Slobi se SVE VRAĆA, znaš ko te čeka kad izađeš! (VIDEO)

Izvor: Press, 03.Maj.2018, 08:59

Poziv sa majkom joj je mnogo značio. . Luna Đogani danas je od Drveta mudrosti dobila privatan poziv. Blogerka se čula sa svojom majkom Anabelom Atijas.. . . . . Autor: TvPink Printscreen. . . Slušaj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.