ANA BRNABIĆ O SRAMNOM PONAŠANJU OPOZICIJE: Postoji li tragedija koju neće zloupotrebiti za svoju promociju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:18

ANA BRNABIĆ O SRAMNOM PONAŠANJU OPOZICIJE: "Postoji li tragedija koju neće zloupotrebiti za svoju promociju?"

Prošlogodišnji protesti podrške porodicama žrtava tragedija pretvorene su u političke skupovi gde su vređani predstavnici vlasti
Kandidatkinja za predsednicu Narodne skupštine, Ana Brnabić, upitala je danas opoziciju da li postoji ijedna tragedija koja će se dogoditi u republici Srbiji a koja neće biti iskorišćena za njihovu političku promociju.
Nakon što se poslanik Zdravko Ponoš dotakao tragedija koje su se desile u poslednja dva dana u zemlji, poslanica Ana Brnabić ga je upitala da li postoji tragedija ili zločin, koji se završi smrtnim ishodom, a da on to ne vidi kao svoju političku mogućnost i šansu.
- Postoji li čovek koji u ovoj zemlji izgubi život, tragično završi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.