ANA BRNABIĆ O SLUČAJU AIDE ĆOROVIĆ: Kada pominju ubistvo Vučića to niko od opozicionih medija ne osuđuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 19:01

ANA BRNABIĆ O SLUČAJU AIDE ĆOROVIĆ: Kada pominju ubistvo Vučića to niko od opozicionih medija ne osuđuje

Premijerka Srbije govorila je o nedavnim napadima na Aleksandra Vučića.

Ana Brnabić je na konferenciji povodom napada na aktivistkinje SNS podsetila i na slučaj Aide Ćorović, koja je usred Hrvatske rekla da će Aleksandra Vučića ubiti i da je on "kancer i metastaza".

- I baš niko to nije osudio. Ni iz društvene, ni iz političke, ni iz medijske njihove samozvane elite. Zato što je to dobrodošlo. To je lepo. Šta smo slušali o ljudima iz RS? Čuli smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su to bednici kojima mora biti oduzeto državljanstvo Srbije, uz doživotnu zabranu ulaska. Onda smo na N1 od jednog člana Srbije protiv nasilja, Nenada Mitrovića, on je sa njihove liste, čuli da kada se namnoži mnogo komaraca morate da stavite mrežu za komarce. Rekao je da se ovde namnožilo komaraca koji sisaju krv - dodaje ona.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.