ANA (34) IZ VALJEVA BILA MAJKA DVOJE MALOLETNE DECE: Meštani u šoku - policija još uvek traga za ubicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 13:11

ANA (34) IZ VALJEVA BILA MAJKA DVOJE MALOLETNE DECE: Meštani u šoku - policija još uvek traga za ubicom

Ubistvo se dogodilo jutros oko 5.30 časova u naselju Peti puk, a policija je na licu mesta nekoliko sati obavljala uviđaj, zbog čega je bio blokiran ulaz u zgradu ispred koje se dogodilo ubistvo.

Valjevska policija intenzivno traga za osobom koja je rano jutros sa hicima iz pištolja ispred zgrade u kojoj je živela ubila Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner, kome je zbog porodičnog nasilja u februaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove godine izrečena mera zabrane prilaska. Ubijena žena je radila u valjevskom "Gorenju", bila je razvedena i majka dvoje maloletne dece. U valjevsko naselje Peti puk doselila se pre nekoliko meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE BRUTALNO UBIJENA ANA IZ VALJEVA: Majka dvoje maloletne dece izdahnula na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

Policija je osumnjičenog više puta tražila na adresama na kojima je poznato da uobičajeno boravi, ali ga nije pronašla...Hicem iz pištolja, muškarac čiji inicijali za sada nisu objavljeni, usmrtio je Valjevku Anu I. (34), nedaleko od ulaza u zgradu u kojoj je živela...Nezvanično, za ubistvo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.