AMSS upozorio da stiže kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS upozorio da stiže kiša

Auto-moto savez Srbije je saopštio da je jutros saobraćaj u Srbiji bio slab, a putevi suvi, ali je upozorio da se kasnije danas očekuje kiša, te vozači treba da budu oprezni.

Po informacijama Uprave Granične policije, vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta.

Preduzeće "Putevi Srbije" je tokom produženog prazničnog vikena pojačalo rad na naplatnim stanicama na auto-putevima da ne bi bilo gužve.

Do srede, 4. maja, nije predvidjeno zaustavljanje saobraćaja na autoputu E80, Niš-Dimitrovgrad-granica Srbije i Bugarske, deonica Čiflik-Staničenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Oprez, očekuje se kiša

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Beograd -- Auto-moto savez Srbije je saopštio da je saobraćaj u Srbiji slab, a putevi suvi, ali je upozorio da se kasnije očekuje kiša, te vozači treba da budu oprezni...Prema informacijama Uprave Granične policije, vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta...Preduzeće "Putevi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.