AMSS upozorava na ledenu kišu, maglu i košavu

Izvor: RTS, 20.Nov.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS upozorava na ledenu kišu, maglu i košavu

Kiša koja povremeno pada uslovljava mokre kolovoze, a zbog očekivano nižih temperatura tokom noći, postoji opasnost od poledice na koju iz AMSS upozoravaju vozače.
Dodatnu opreznost u vožnji savetuju i na putevima u košavskom području zbog jakog vetra.
Magla večeras smanjuje vidljivost u planinskim predelima, ali je vidljivost smanjena i na ostalim putevima zbog niske oblačnosti, kiše i sumaglice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />U utorak ujutro u centralnim i južnim krajevima Srbije kratkotrajno se očekuje kiša koja će se lediti na tlu. U Timočkoj Krajini kiša se može lediti na tlu i duže tokom prepodneva.
U utorak i sredu ujutro i pre podne u košavskom području i na planinama duvaće jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima većim od 24 metara u sekundi.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja od pola sata.
Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje su višesatna - na Horgošu pet sati, kao i na Kelebiji, na Batrovcima oko tri sata, Šidu i prelazu Bačka Palanka oko dva sata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.