AMSS upozorava: Gužve pred praznike

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 08:15

AMSS upozorava: Gužve pred praznike

Vozače u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima zbog predstojećih praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na autoputevima za sada nema vanrednih prekida, a nešto usporenije prolazi se samo u zoni radova.

Vozačima se savetuje da se, ukoliko planiraju putovanje, informišu o stanju na graničnim prelazima i biraju manje, alternativne prelaze na kojima su zadržavanja uglavnom kraća.

Na naplatnim stanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Horgoš čekaju šest sati, na Kelebiji četiri sata, Sremskoj Rači jedan sat, Batrovcima sedam sati, u Šidu pet, Bogojevu četiri i na prelazu Bezdan devet sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozači, ako krećete na put, naoružajte se strpljenjem: Očekuju se gužve zbog praznika

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2023

Vozače u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima zbog predstojećih uskršnjih praznika, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.