AMSS apeluje na vozače da voze oprezno i uspore oko škola

Izvor: Beta, 01.Sep.2020, 07:48

AMSS apeluje na vozače da voze oprezno i uspore oko škola

Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je danas na vozače da u prvom danu nove školske godine voze sporije i opreznije, posebno u blizini škola.Vozače očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz moguće nepogode i obilnu kišu s grmljavinom, pa je takodje neophodna oprezna vožnja.Na naplatnim rampama i graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok kamioni na Batrovcima čekaju na izlaz iz zemlje oko četiri sata, na Kelebiji dva sata, Horgošu sat i po.AMSS podseća da je od danas moguć prelazak granice sa Madjarskom na prelazima Horgoš i Kelebija za medjunarodni i teretni saobraćaj, a na Bačkom Bregu dozvoljen je prelaz samo državljanima Srbije i Madjarske i saobraćaj teretnih vozila.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS apeluje na vozače da voze oprezno i uspore oko škola

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2020

Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je danas na vozače da u prvom danu nove školske godine voze sporije i opreznije, posebno u blizini škola...Vozače očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz moguće nepogode i obilnu kišu s grmljavinom, pa je takođe neophodna oprezna vožnja...Na naplatnim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.