AMSS: Zbog produženog vikenda slabiji intenzitet saobraćaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Zbog produženog vikenda slabiji intenzitet saobraćaja

Vozače danas očekuje slabiji intezitet saobraćaja s obzirom na produženi vikend, a veći boj vozila očekuje se na putevima koji vode ka Zlatiboru i Kopaoniku, ali i ostalim planinama, Tari, Divčibarama i Staroj Planini, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema izveštaju zimske službe dobra je prohodnost na ovim putevima, a i dalje je aktuelna zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere u višim predelima Valjeva, Sjenice, Ivanjice i Kopaonika.

Na brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << putevima u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Na naplatnim rampama i graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja.

Kamioni na Batrovcima na izlazu čekaju tri sata.

Na ostalim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.