AMSS: Zbog kiše neophodna oprezna i sporija vožnja

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 08:57

AMSS: Zbog kiše neophodna oprezna i sporija vožnja

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju nepovoljni uslovi za vožnju zbog kiše, mokrih i klizavih kolovoza pa je neophodna sporija vožnja, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Na putevima u šumovitim predelim zbog jačih pljuskova koji nanose zemlju povećan je rizik od proklizavanja vozila i potreban je oprez, navedeno je u saopštenju.Zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama na snazi su izmene u režimu saobraćaja i potrebno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije, podsetio je AMSS.Saobraćaj na putu Kraljevo - granični prelaz sa Crnom Gorom preko Mehovog krša biće sutra obustavljen zbog radova od 8.00 do 12.00 i od 13.00 do 17.00 časova, najavljeno je u saopštenju.Kako se dodaje, za sve koji sutra putuju u Crnu Goru alternativni put je preko Novog Pazara i Tutina, na prelazu Vuča.Na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila, dok na teretnim terminalima kamioni čekaju na izlaz iz zemlje samo na Šidu i Batrovcima oko sat vremena, saopštio je AMSS.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS: Zbog kiše neophodna oprezna i sporija vožnja

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2023

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju nepovoljni uslovi za vožnju zbog kiše, mokrih i klizavih kolovoza pa je neophodna sporija vožnja, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.