AMSS: Za sada dobro, ali biće kiše

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 07:19

AMSS: Za sada dobro, ali biće kiše

Beograd -- U Srbiji je osvanulo pretežno vedro jutro, i uslovi za vožnju su trenutno povoljni.

Auto-moto savez Srbije međutim navodi da povremena kiša, koju meteorolozi najavljuju za popodnevne sate u južnim, a potom i u severnim krajevima naše zemlje, može stvoriti nešto zahtevnije uslove u kojima će se saobraćaj odvijati.

Sem mestimično vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti koju kiša po podne donosi, vozačima se preporučuje da budu pažljivi na deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puteva koje polaze kroz planinske predele i stenske useke, jer postoji opasnost od odronjavanja zemlje i kamenja.

Više opreza biće potrebno i na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema informacijama Uprave granične policije RS - dobijenim u 05.30 časova, zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:

- GP Horgoš, čekaju 240 minuta.

- GP Kelebija, čekaju 180 minuta

- GP Batrovci, čekaju 180 minuta

- GP Šid, čekaju 180 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.