AMSS: Više od sat čekanja na mađarskoj granici

Izvor: B92, 11.Nov.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Više od sat čekanja na mađarskoj granici

Beograd -- Na graničnim prelazima Srbije sa Mađarskom putnička vozila zadržavaju se više od jedan sat, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pozivajući se na podatke granične policije, AMSS je naveo da se na prelazu Horgoš dva čeka oko dva sata, dok se na prelazu Bački Vinogradi putnička vozila zadržavaju oko sat i po.

Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila zadržavaju se 15 do 20 minuta.

Na značajnijim putevima u Srbiji povećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je promet i AMSS savetuje vozačima da voze oprezno, posebno na deonicama gde su mogući odroni i pored stenskih useka i klisura.

Saobraćaj je zbog odrona zemlje i kamena obustavljen na deonici Ušće - Mlanča, a zbog sanacije klizišta na deonici Ub - Koceljeva.

Zbog oštećenog mosta obustavljen je saobraćaj na deonici Pričević - Pecka, a završetak radova se očekuje do 15. novembra.

Saobraćaj je obustavljen i na deonici od Zavlake dva - Osečina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.