AMSS: Umereniji intenzitet saobraćaja u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umereniji intenzitet saobraćaja u Srbiji

Saobraćaj kroz Srbiju je umerenijeg intenziteta u odnosu na prethodne dane, a više vozila ima na putevima koji vode ka uobičajenim letnjim turističkim destinacijama u Srbiji, ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, saopštilo je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazima Šid i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Horgoš su oko 90 minuta.

Оd danas od 7.00 do 17.00 odvijaće se radovi na sanaciji ulegnuća na Avalskom putu kroz naselje Ralja.

Radovi treba da traju do 3. septembra, a saobraćaj će se odvijati u oba smera uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na brojnim deonicama u Srbiji vozačima se savetuje oprezna vožnja uz držanje odstojanja između vozila, upozorio je AMSS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Na GP Preševo porast broja putničkih vozila

Izvor: BujanovackiGlas.info, 03.Jul.2017

PREŠEVO, BUJANOVAC, 3. jul 2017. – Talas turista, koji iz EU u tranzitu prolaze kroz našu zemlju vidljiv je i na Graničnom prelazu Preševo. Umesto dosadašnjeg zadržavanja vozila do 30 minuta s obe strane srpsko-makedonske granice, sada vozači čekaju malo duže..Prema poslednjim informacijama...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.