AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, više vozila na prilazima gradovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2017, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, više vozila na prilazima gradovima

Saobraćaj na auto-putevima i većim putevima je umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se na prilazima većih gradova i u samim gradovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 20 minuta, pokazuju podaci granične policije.

Danas i sutra, od 7.00 do 19.00, saobraćaj kroz Grdeličku klisuru odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć mahača, zbog radova >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na izgradnji novog auto-puta E 75.

Od juče se saobraćaj na putu od Horgoša ka Novom Sadu preusmerava iz desne u levu kolovoznu traku, zbog radova na održavanju kolovoza (do 12. juna).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Za sada bez gužve, ali...

Izvor: Mondo, 05.Jun.2017

Za sada nema gužve na putevima, ali se očekuje veći broj vozila na prilazima većih gradova...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Saobraćaj na autoputevima i većim putevima je umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se na prilazima većih gradova i u samim gradovima, saopštio je Auto-moto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.