AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja

Izvor: Beta, 08.Avg.2018, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja

Saobraćaj na putevima u Srbiji danas je umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Na naplatnim rampama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta.Očekuje da će tokom dana zadržavanja na graničnim prelazima biti sve duža pa policija preporučuje korišćenje manjih prelaza.Kamioni na Batrovcima čekaju oko sat vremena, a na Horgošu oko 90 minuta.Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRPLJIVO KA MORU Najduže zadržavanje na Gostunu - oko 40 minuta

Izvor: Blic, 08.Avg.2018

Na putevima I i II reda jutros je u Srbiji intenzitet saobraćaja umeren sa mogućim kraćim zastojima na deonicama gde su radovi u toku, saopštio je AMSS.

Nastavak na Blic...

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja na putevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2018

Saobraćaj na putevima u Srbiji danas je umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na naplatnim rampama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta...Očekuje da će tokom dana zadržavanja na graničnim prelazima biti sve duža pa policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

AMSS: Na Gostunu čekanje oko dva sata

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2018

Automoto savez Srbije saopštio je da su na putevima u zemlji povoljni uslovi za vožnju i da je saobraćaj umerenog intenziteta. Prema navodima AMSS, na naplatnim rampama nema čekanja...Prema poslednjim podacima, čekanje na prelazu Gostun na ulazu u zemlju je oko dva sata, a na Sremskoj Rači, na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.