AMSS: Na Gostunu čekanje oko dva sata

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na Gostunu čekanje oko dva sata

Automoto savez Srbije saopštio je da su na putevima u zemlji povoljni uslovi za vožnju i da je saobraćaj umerenog intenziteta. Prema navodima AMSS, na naplatnim rampama nema čekanja.

Prema poslednjim podacima, čekanje na prelazu Gostun na ulazu u zemlju je oko dva sata, a na Sremskoj Rači, na izlazu, oko sat.

Na ostalim frekventnim prelazima saobraćaj je takođe pojačan, ali se za sada ne čeka duže od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz Srbije na Batrovcima su dva sata, a na Horgošu oko sat i po.

"Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima preporučujemo korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza", navodi AMSS.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, na Gostunu čekanje do dva sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2018

Automoto savez Srbije (AMSS) saopštio je da su na putevima u zemlji večeras povoljni uslovi za vožnju i da je saobraćaj umerenog intenziteta...Prema navodima AMSS na naplatnim rampama nema čekanja...Prema poslednjim podacima čekanje na prelazu Gostun na ulazu u zemlju je oko dva sata, a na Sremskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.