AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje od 300 do 60 minuta

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje od 300 do 60 minuta

Prema izveštaju Auto-moto saveza Srbije, svi putni pravci, kao i prilazi zimskim centrima, sada su prohodni.

Upotreba zimske opreme je obavezna, a prema izveštaju zimske službe, snega na kolovozu do pet centimetara ima na putevima I i II prioriteta na području Valjeva, Vranja, Кolubare, Кruševca, Mačve, Užica i Zaječara.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema informacijama Uprave granične policije, nema zdržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Do formiranja dužih kolona vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom dolazi na teretnim terminalima, a najviše se čeka na izlasku na prelazu Batrovci - 300 minuta, Bačkoj Palanci i Sremskoj Rači, po 240 minuta, dok se na Kelebiji čeka 120 minuta.

Na Horgošu je čekanje za teretna vozila, na izlazu, oko 90 minuta a na prelazu Vatin 60 minuta.

Iz Auto-moto saveza Srbije podsećaju da su u zajedničkoj akciji sa MUP-om postavljene nove veb-kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Severnom Makedonijom, koje u svakom trenutku mogu da se pogledaju na internet-platformi AMSS, i prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz graničnog prelaza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.