AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog vetra

Izvor: Beta, 27.Jan.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog vetra

Na putevima u Srbiji saobraćaj je večeras umeren i bez zastoja, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza i jakog vetra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).AMSS je upozorio da je na putevima u planinskim predelima gde snega na kolovozu ima do pet centimetara, neophodna upotreba lanaca.Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.Kamioni čekaju na izlazu iz Srbije u Hrvatsku na prelazu Batrovci šest sati, na prelazu Šid tri sata, dok na izlazu iz Srbije ka Madjarskoj na Horgošu čekaju sat i po, a na Kelebiji sat vremena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog vetra

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2019

Na putevima u Srbiji saobraćaj je večeras umeren i bez zastoja, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza i jakog vetra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS je upozorio da je na putevima u planinskim predelima gde snega na kolovozu ima do pet centimetara, neophodna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.