AMSS: Saobraćaj umeren

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 08:49

AMSS: Saobraćaj umeren

Natprosečno toplo vreme za ovo dobra godine olakšava vožnju, na putevima van gradova saobraćaj je uobičajenog inteziteta i odvija se bez zastoja, kažu iz AMSS.

Saobraćaj je usporen na mestima gde ima radova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na Batrovcima čekaju deset sati, na Bogojevu osam sati, na prelazu Šid pet sati.

Na prelazu Gradina kamioni čekaju dva sata, na Horgošu sat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i po a na Kelebiji jedan sat.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza, preneo je AMSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj se odvija bez zastoja, duža čekanja kamiona na Batrovcima, Šidu, Bogojevu

Izvor: Danas, 28.Feb.2024

Natprosečno toplo vreme za ovo dobra godine olakšava vožnju, na putevima van gradova saobraćaj je uobičajenog inteziteta i odvija se bez zastoja, sem na mestima gde je usporen zbor radova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.