AMSS: Saobraćaj u Srbiji danas umeren

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj u Srbiji danas umeren

Na putevima u Srbiji saobraćaj je jutros bio umeren, bez vanrednih zastoja na auto-putevima, i sa uobičajnim zadržavanjem na naplatnim rampama, saopštio je Auto-omoto savez Srbije.

Po podacima Uprave Granične policije Srbije, na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila se zadržavaju do 15 minuta.

Produžavaju se radovi na auto-putu kod Siriga i Zmajeva, te se preporučuje korićenje petlji Vrbas, Srbobran 2 i Novi Sad.

Zbog radova na popravci >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kolovoza auto-puta Novi Sad-Beograd, saobraćaj će se odvijati dvosmerno, jednom stranom auto-puta.

Najavljeni su radovi na delu auto-puta od petlje Kolari do petlje Vodanj, u smeru Niš-Beograd, te će put biti sužen.

Najavljeni su i radovi na deonici auto-puta od Markovca do Batočine, te će put biti sužen.

Popravlja se put Beograd-Obrenovac, na deonici Zvečka-Ratari, te vozila tu prolaze naizmenično.

Obustavljen je saobraćaj zbog radova na putu između Kaća i Zrenjanina, gde vozila takođe idu zaobilazno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Za teretnjake na Batrovcima čekanje dva sata

Izvor: B92, 03.Okt.2017

Beograd -- Na graničnom prelazu "Batrovci," na izlazu iz Srbije zadržavanje za teretna motorna vozila su oko dva sata...Na GP "Sremska Rača" takođe za teretna zadržavanja su oko sat vremena...Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta, saopštio je AMSS.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.