AMSS: Saobraćaj slabijeg intenziteta, kolovozi mokri

Izvor: Beta, 13.Jun.2021, 08:22

AMSS: Saobraćaj slabijeg intenziteta, kolovozi mokri

Saobraćaj u Srbiji slabijeg je intenziteta, dok su uslovi za vožnju otežani zbog kiše i mestimično mokrih kolovoza, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).Moguća je magla i sumaglica na putevima pored reka u kotlinama i preko planinskih prevoja, zbog čega se savetuje opreznija sporija vožnja.Oprez se savetuje i na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja, dodaje se u saopštenju.Zadržavanja trenutno nema na naplatnim rampama, a nema čekanja ni na terminalima za putnička kao i za teretna vozila na graničnim prelazima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2021

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas JP ''Putevi Srbije''...Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10, na graničnim prelazima Kelebija, Horgoš i Batrovci zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta...Na graničnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.