AMSS: Saobraćaj se odvija nesmetano

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj se odvija nesmetano

Jak vetar na putevima u košavskom području vozačima može povremeno otežavati vožnju, a posebno se upozorava da su udari vetra najjači na mostovima i nadvožnjacima gde je potrebno smanjiti brzinu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog povoljnih vremenskih uslova saobraćaj se odvija nesmetano uz suve kolovoze i dobru vidljivost a popodne, pred početak vikenda očekuje se veći broj vozila, pre svega na putevima koji vode van većih naseljenih mesta, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << onim koji vode ka vikend naseljima.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, su sledeća: na prelazu Horgoš oko pet sati, na perlazu Kelebija oko dva sata.

Do 8. oktobra, od 7.00 do 19.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na obilaznici oko Beograda. U toku radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji "Ostružnica" biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom.

Do 12. oktobra će trajati radovi na pojačanom održavanju auto-puta od prelaza Batrovci sa Hrvatskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.