AMSS: Prvo povoljni uslovi, zatim nepovoljni

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 08:08

AMSS: Prvo povoljni uslovi, zatim nepovoljni

Beograd -- Poslednjeg radnog dana u ovoj nedelji vozače prema najavama meteorologa u jutarnjjim časovima očekuju povoljne vremenske prilike.

U drugoj polovini dana očekuju se mokri kolovozi u većem delu zemlje, a na višim planinama očekuje se i slab sneg, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS savetuje vozačima da oprezno voze, pogotovo što se očekuje da se u popodnevnim satima pojača saobraćaj na glavnim i frekventnijim putevima.

Prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima, gde teretna vozila na izazu iz zemlj ečekaju dva sata, a kod Šida i Gradine 60 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izmenjen režim saobraćaja na petlji Umčari narednih dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021

Na petlji Umčari izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka na toj petlji, pa su tako od danas za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna traka, a vozila mogu da koriste preticajnu traku u smeru Niš-Beograd...Od 8. marta za saobraćaj će biti zatvorene vozna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.