AMSS: Potrebno više tolerancije i opreza na putevima

Izvor: Beta, 02.Jun.2020, 07:30

AMSS: Potrebno više tolerancije i opreza na putevima

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju nestabilne vremenske prilike pa se savetuje oprezna vožnja, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Zbog kiše treba paziti na moguće nanose zemlje i mulja na kolovoz, jer to povećava klizavost puta, smanjuje stabilnost i otežava upravljanje vozilom, upozorio je AMSS.Vozači treba da imaju u vidu i rizik od odrona na pojedinim putevima, a oprezna vožnja i više tolerancije potrebni su i zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama.Na rampama za naplatu putarine i na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.Kamioni jutros čekaju na Kelebiji na izlaz iz zemlje 60 minuta, a na Horgošu sat i po, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS: Nestabilne vremenske prilike, oprez zbog kiše i odrona

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

I dalje nestabilne vremenske prilike očekuju vozače na putevima u Srbiji, pa iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.