AMSS: Popodne pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 07:18

AMSS: Popodne pojačan intenzitet saobraćaja

Beograd -- U popodnevnim časovima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i veći broj vozila na izlazu iz gradova, kao i na frekventnijim putnim pravcima.

Kraj ove radne nedelje obeležiće promena vremena praćena padom temperature i naoblačenjem sa kišom i grmljavinom koje će se do kraja dana proširiti na veći deo zemlje.

Ponegde se mogu očekivati i nepogode sa velikom količinom padavina zbog čega AMS S savetuje vozačima dodatnu opreznost. Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozača na putu zatekne snažan pljusak ili nevreme najsigurnije je da se zbog smanjene vidljivosti zaustavi na prvom bezbednom mestu i upali sva četiri pokazivača pravca i sačeka završetak nepogode.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na putničkim prelazima na graničnim prelazima nema zadržavanja, dok kamioni na Horgošu čekaju sat vremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako vas zadesi nevreme na putu parkirajte i upalite sve žmigavce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020

U popodnevnim časovima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i veći broj vozila na izlazu iz gradova, kao i na frekventnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Kraj ove radne nedelje obeležiće promena vremena praćena padom temperature i naoblačenjem sa kišom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.