AMSS: Ponedeljak i pojačan saobraćaj

Izvor: B92, 15.Jun.2020, 07:22

AMSS: Ponedeljak i pojačan saobraćaj

Beograd -- Prvog radnog dana u ovoj nedelji vozači mogu očekivati pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima, kao i na ulicama u gradovima.

Vozače očekuje osetno toplije vreme sa suvim kolovozima, ali mogući su i mokri kolovozi zbog kraćih pljuskova u drugom delu dana u istočnim i jugoistočnim krajevima naše zemlje, pa iz Auto-moto saveza savetuju da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu.

Upozoravaju vozače da su zbog padavina prethodnih dana učestali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odroni karakteristični za ovakve vremenske prilike, a predstavljavaju još jednu veliku opasnost u saobraćaju, kao i deonice na kojima se izvode radovi i na kojima je potrebno imati više opreza, ali i tolerancije ukoliko dodje do usporene vožnje.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a nema dužih zadržavanja ni na graničnim prelazima.

Kamioni na Kelebiji čekaju tri sata, na Horgošu sat i po.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.