AMSS: Pojačan saobraćaj u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Sep.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj u Srbiji

Vozače u Srbiji večeras očekuje pojačan saobraćaj na prilazima svim većim gradovima, a usporena vožnja moguća je na pančevačkom, obrenovačkom i zrenjaninskom putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj na prelazu Batrovci čekaju oko sat vremena, na prelazu Šid oko dva sata, dok na prelazu Kelebija ka Mađarskoj čekaju oko sat vremena.

AMSS vozačima savetuje da voze oprezno, poštuju saobraćajne propise i imaju strpljenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Umeren saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2018, 10:01

Vozače u Srbiji danas očekuje saobraćaj umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Batrovcima čekaju oko dva sata, a na Šidu i Kelebiji sat vremena...Na rampama za naplatu putarine nema čekanja,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.