AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez zbog vetra

Izvor: Beta, 21.Nov.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez zbog vetra

Na putevima Srbije saobraćaj je večeras pojačanog intenziteta, ali bez zastoja i dužih zadržavanja na naplatnim rampama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).AMSS je pozvao vozače da budu oprezni na putevima u košavskom području, zbog bočnih udara vetra, kao i da voze oprezno na deonicama na kojima se odvijaju radovi.Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog jakih udara vetra

Izvor: Kurir, 22.Nov.2016, 09:04

...Dobra je prohodnost na putevima ali zbog lepog vremena ima i više radova pa se na pojedinim deonicama vozi usporenije, a pojedine deonice su zatvorene pa se ide zaobilaznim putevima..Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja od 15-20...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.