AMSS: Pojačan intezitet saobraćaja posle

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 07:25

AMSS: Pojačan intezitet saobraćaja posle

Prvog radnog dana posle prvomajskog praznika vozači na putevima u našoj zemlji mogu očekivati pojačan intenzitet saobraćaja na gradskim saobraćajnicama.

Guva se može očekivati i na prilazima većim gradovima.

Zbog čestih temperaturnih razlika vozačima se preporučuje da obrate pažnju na deonice koje polaze kroz planinske predele i stenske useke, jer na njima postoji opasnost od iznenadnog odronjavanja zemlje i kamena.

Vozačima automobila savetuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da malo više obrate pažnju na one druge učesnike u saobraćaju poput motociklista i biciklista, jer se očekuje da će ih na gradskim saobraćajnicama, kao i na putevima van naseljenih mesta danas, ali i u narednim danima biti više.

Granični prelazi zatvoreni su za sve građane, dok kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojačan intenzitet saobraćaja, na više putnih pravaca izmenjen režim saobraćaja zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2020

Prvog radnog dana u ovoj nedelji posle prvomajskog praznika vozači na putevima u našoj zemlji mogu očekivati pojačan intenzitet saobraćaja na gradskim saobraćajnicama, kao i na prilazima većim gradovima, saopštio je Auto moto savez Srbije...Zbog čestih temperaturnih razlika vozačima se preporučuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.