AMSS: Otežani uslovi za vožnju, na snazi i zabrana kretanja

Izvor: Beta, 23.Mar.2020, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Otežani uslovi za vožnju, na snazi i zabrana kretanja

Na putevima u Srbiji kolovozi su uglavnom mokri, na pojedinim deonicama biće i snega, dok uslovi za vožnju mogu biti posebno otežani u planinskim krajevima i na istoku zemlje, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.Vozačima se preporučuje više opreza uz prilagodjenu brzinu uslovima na putu, posebno na deonicama na kojima se izvode radovi, a AMSS podseća i da je zimska oprema obavezna do 31. marta ako na kolovozu ima snega, leda i poledice.Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a od 20. marta zatvoreni su svi granični prelazi za drumski putnički saobraćaj, a potpuno je ukinut i medjugradski autobuski i železnički saobraćaj.Zbog vanrednog stanja uvedena je zabrana kretanja od 17.00 do 5.00, i na ulicu mogu izaći samo radnici u trećoj smeni uz obaveznu radnu dozvolu, podsetio je AMSS.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTEŽANI USLOVI ZA VOŽNJU AMSS apeluje na oprez zbog snega na putevima

Izvor: Blic, 23.Mar.2020

Promena vremena i osetni pad temperature doneće vozačima u Srbiji otežane uslove za vožnju, zbog formiranja snežnog pokrivača u nižim predelima, a posebno na putevima u planinskim predelima i u istočnim krajevima zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

AMSS: Oprez zbog snega, leda i smanjene vidljivosti

Izvor: Beta, 24.Mar.2020, 08:16

Vozače u Srbiji danas očekuju mokri kolovozi, na pojedinim deonicama ima snega, leda i poledice, vidljivost je smanjena, a jak vetar stvara nežne nanose naročito na istoku i u planinskim predelima, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.Vozačima se preporučuje oprez uz prilagodjenu brzinu uslovima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.