AMSS: Ostanite kod kuće, vozačima oprez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Ostanite kod kuće, vozačima oprez

AMSS apeluje na građane da poštuju preporuke nadležnih organa i da ostanu kod kuće, a sve one koji učestvuju u saobraćaju podsećamo na obavezu da to čine uz strogo poštovanje Zakona o bezbednosti saobraćaja i u okolnostima kada je proglašeno vanredno stanje.

Usled velikog broja upita na temu registracije vozila u novonastalim okolnostima, iz AMSS poručuju vlasnicima vozila kojima uskoro ističe registracija da je produže, a da se o načinu registracije mogu informisati na broj Operativnog centra AMSS 1987.

Takođe, AMSS poručuje vozačima da se tokom večeri očekuju promena vremena i mokri kolovozi i upozoravaju iih na oprezniju vožnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.