AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Izvor: Beta, 19.Jul.2020, 08:44

AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Vozače u Srbiji danas očekuju mokri i klizavi kolovozi pa se preporučuje oprezna vožnja i brzina prilagodjenja uslovima na putu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).Saobraćaj je umeren, ali se posle podne i uveče očekuje veći promet, posebno na prilazima većih gradova, navodi se u saopštenju.Oprezna vožnja i poštovanje saobraćajne signalizacije savetuju se iz zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama.Kamioni na izlaz iz Srbije na Horgošu čekaju sat i po, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila, preneo je AMSS.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS: Oprezno vozite, kolovozi klizavi

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Vozače u Srbiji očekuju mokri i klizavi kolovozi pa se preporučuje oprezna vožnja i brzina prilagođenja uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Saobraćaj je umeren, ali se posle podne i uveče očekuje veći promet, posebno na prilazima većih gradova, navodi se u saopštenju...Oprezna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.