AMSS: Oprez zbog magle u jutarnjim satima

Izvor: Beta, 24.Okt.2021, 08:27

AMSS: Oprez zbog magle u jutarnjim satima

Vozače danas na putevima u Srbiji uglavnom očekuju povoljni uslovi u saobraćaju, samo će ujutru na pojedinim deonicama zbog magle vidljivost biti smanjena na 100 metara, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Na putevima gde ima magle oprez se preporučuje zbog povećanog rizika od saobraćajnih nesreća i lančanih sudara, navedeno je u saopštenju AMSS-a.Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila, osim na Horgošu gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko četiri sata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamioni na Horgošu čekaju po 8 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021

Kiša je uglavnom prestala, ali će tokom jutra i večeri vožnju otežavati magla zbog koje na pojedinim deonicama uglavnom pored reka i u kotlinama vidljivost može biti manja od 100 metara, saopštio je AMS S...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Klizav kolovoz i smanjena vidljivost

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2021, 07:41

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na klizav kolovoz i smanjenu vidljivost zbog magle na većini putnih prava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.