AMSS: Oprez zbog magle i košave

Izvor: Beta, 06.Nov.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog magle i košave

Uslovi za vožnju na putevima u Srbiji su dobri, ali se vozačima savetuje poseban oprez u dolinama i pored reka zbog magle i sumaglice, dok jača košava duva u južnom Banatu, Sremu, Braničevu, na Djerdapskoj magistrali pored Dunava i na prevojima u istočnim krajevima Srbije, saopštio je Automoto savez Srbije.Na naplatnim rampama nema gužvi i zadržavanja, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.Na teretnim terminalima na izlaz iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko pet sati, i na Kelebiji i Batrovcima oko četiri sata, naveo je AMSS.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oprez za vozače zbog košave

Izvor: RTS, 06.Nov.2018

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza ovog jutra se ne čeka duže od 30 minuta, ali na teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije, zadržavanja su višesatna. . Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na graničnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.