AMSS: Oprez zbog leda na putevima

Izvor: Beta, 04.Jan.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog leda na putevima

Auto moto savez Srbije (AMSS) apelovao je na vozače da budu oprezni tokom vožnje u večernjim satima, jer se zbog niskih temperatura na kolovozu formiraju led i poledica.Prohodni su svi putni pravci prvog i drugog prioriteta, kao i prilazi zimskim turističkim centrima, a vanrednih zastoja i prekida nema.Medjutim, na putevima je pojačan je saobraćaj, pa iz AMSS-a upozoravaju vozače da smanje brzinu i povećaju oprez, jer veće gužve često dovode do saobraćajnih nezgoda.Premа poslednjim informаcijаmа JP "Putevi Srbije" nа nаplаtnim stаnicаmа nemа zаdržаvаnjа.Nа graničnom prelazu Horgoš čeka se 90 minuta, na Batrovcima oko sat vremena, dok se nа ulаzu u zemlju iz prаvcа Bugаrske na Gradini čekа oko 80 minutа.Nа ostаlim prelаzimа sаobrаćаj je umerenog intenzitetа i nemа dužih čekаnjа.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog leda na putevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2019

Auto moto savez Srbije (AMSS) apelovao je na vozače da budu oprezni tokom vožnje u večernjim satima, jer se zbog niskih temperatura na kolovozu formiraju led i poledica...Prohodni su svi putni pravci prvog i drugog prioriteta, kao i prilazi zimskim turističkim centrima, a vanrednih zastoja i prekida...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.