AMSS: Oprez, vraćaju se turisti, počinje škola

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez, vraćaju se turisti, počinje škola

Beograd -- Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila i pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima zbog turističke sezone, kažu AMSS.

Zbog toga se preporučuje dodatni oprez u saobraćaju.

Pozivajući se na podatke granične policije, AMSS je naveo da su zadržavanja na granici Srbije i Hrvatske na prelazu Batrovci od 30 do 60 minuta i da se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza - Šida, Sota i Bačke Palanke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pojačan saobraćaj se očekuje i na prelazu Horgoš sa Mađarskom, kao i na ulazu u Srbiju na prelazima Gradina sa Bugarskom i Preševo sa Makedonijom.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama u Sbriji nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima

Izvor: Beta, 30.Avg.2018

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila i pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima zbog turističke sezone, pa se preporučuje dodatni oprez u saobraćaju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.Pozivajući se na podatke granične policije, AMSS je naveo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.