AMSS: Oprez vozača zbog poledice

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez vozača zbog poledice

Auto-moto savez Srbije apelovo je na vozače da prilagode brzinu i na put ne kreću bez zimske opreme, jer su kolovozi vlažni i na pojedinim deonicama moguća je poledica.

Prema podacima Uprave granične policije na izlazu iz Srbije teretna motorna vozila se na graničnom prelazu "Batrovci" zadržavaju oko tri sata, na prelazu "Gradina" sa Bugarskom oko dva sata, dok su višesatna zadržavanja moguća na ulazu i na izlazu iz Mađarske.

Kako je naveo AMSS, sneg pada u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << planinskim predelima, na području Zlatibora, Kopaonika i Crnog Vrha, dok se padavine očekuju i na području Ivanjice, Sjenice, Prijepolja, Užica, Pirota i Dimitrovgrada.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštio je da je u mestu Draževići došlo do klizišta, zbog čega je jedna traka prohodna na putu Nova Varoš-Bistrica, dok je na deonici Vlase-Petlja Vranje jug, u mestu Pržar, došlo do klizišta usled pucanja vodovodnih cevi.

Vozačima na teritoriji Zaječara savetuje se oprezna vožnja zbog odrona kojih najviše ima duž dunavske magistrale, a na teritoriji Kruševca preporučena brzina je do 40 kilometara na čas zbog klizavog kolovoza usled snega na putevima Brus-Razbojna, Brus-Brzeće i Kruševac-Kopanik.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oprez zbog poledice

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2017

AMSS apelovo je na vozače da prilagode brzinu i na put ne kreću bez zimske opreme, jer su kolovozi vlažni i na pojedinim deonicama moguća je poledica...Prema podacima Uprave granične policije na izlazu iz Srbije teretna motorna vozila se na graničnom prelazu "Batrovci" zadržavaju oko tri sata,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.