AMSS: Oprez u popodnevnim satima zbog mokrih kolovoza

Izvor: Beta, 19.Okt.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez u popodnevnim satima zbog mokrih kolovoza

Auto moto savez Srbije (AMSS) apelovao je danas na vozače da voze oprezno, posebno u popodnevnim satima za kada meteorolozi najvljuju slabu kišu, zbog koje će putevi biti mestimično mokri.Zadržavanja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima za putnička vozila jutros nema, dok teretna vozila i dalje više sati čekaju da izadju iz zemlje.Na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko četiri sata, dok su na prelazu Kelebija zadržavanja oko tri sata.S obzirom da predstoji vikend, iz AMSS su naveli da treba očekivati pojačan saobraćaj posebno na putevima koji vode ka omiljenim vikend destinacijama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMS: Usporen saobraćaj, kamioni čekaju na granici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2018

Na putevima u Srbiji saobraćaj je usporen, što je i očekivano na kraju radne nedelje, a na nekim deonicama stvorene su kolone, najviše u zonama gde se izvode radovi. ..Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, vozačima će biti potrebno više vremena za prolazak većeg dela Ibarske magistrale,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.