AMSS: Na graničnim prelazima čekanje 30 minuta za putnička vozila

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na graničnim prelazima čekanje 30 minuta za putnička vozila

Na graničnim prelazima u Srbiji tokom popodneva putnička vozila čekaju do 30 minuta, dok se teretna motorna vozila zadržavaju i do tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Bogojevo u oba smera, kao i na izlazu iz Srbije na Gradini putnička vozila čekaju 30 minuta.

Teretna motorna vozila na Preševu čekaju dva sata prilikom ulaska u zemlju, a isto toliko čekaju i na graničnom prelazu Batrovci prilikom izlaska iz Srbije.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << graničnom prelazu Šid teretna vozila koja izlaze iz Srbije čekaju tri sata, dok je za izlaz iz zemlje na Horgošu potrebno sat vremena.

Sat vremena čekaju i teretna vozila koja iz Srbije izlaze na prelazu Kelebija, kao i na graničnom prelazu Badovinci u oba smera.

Na putevima u Srbiji veći broj vozila očekuje se u večernjim satima na glavnim putnim pravcima i na prilazu većih gradova.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kamioni čekaju dva sata na Horgošu, jedan sat na Kelebiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2019

Teretna vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom zadržavaju se dva sata na Horgošu i jedan sat na prelazu Kelebija, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, kamioni se zadržavaju jedan sat...Teretna vozila na graničnom prelazu Sremska Rača, sa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.